PIZZA KING LOMMEL..

PIZZA KING LOMMEL.. Pizza King

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 32 beoordelingen
29 dec 2019 om 20:10 Eten was wak en koud. Bezorging stond na 50 min op “geleverd”, was nog lang niet vertrokken bij de zaak. Heeft in totaal 1u40min geduurd :-(
8 dec 2019 om 23:24 Pizza was lekker van smaak maar helaas al volledig afgekoeld toen hij geleverd werd...
8 dec 2019 om 22:42 Langer als 1,5 uur moeten wachtten waarvan een kwartier buiten aan de poort omdat ze ons nr niet vonden. Eten was koud, zonde van het geld..
7 dec 2019 om 20:39 Mijn eten was koud! Pizza was smaakloos. Frieten waren heel doorweekt van het vet en de pasta was te droog! Als je het mij vraagt bestel ik er nooit meer
30 nov 2019 om 20:26 Anderhalf uur gewacht,op een flauwe droge spaghetti met een paar doorbakken scampi voor 12€.
25 nov 2019 om 16:03 Top! Op tijd geen opmerkingen, alles lekker warm en knapperig eten.
18 nov 2019 om 14:23 Duurde heel lang, de pizza was gwn koud en de kaaskorst was slap het was gwn een blok kaas in de korst. 50-60 min wachten voor 1 pizza. Verschrikkelijk. We bestelde een bbq pizza, het was eerder een pizza polo
17 nov 2019 om 22:28 Waardeloze pizza
16 nov 2019 om 20:31 lekker , verzorgd en bezorgd op de afgesproken tijd. Danku !
11 nov 2019 om 21:41 snel, lekker en je hebt veel keus. goede prijs voor wat je krijgt
4 nov 2019 om 18:59 Om half 12 snachts kwamen ze bezorgen, de notitie klop op het raam werd gelijk genegeerd en de bezorger besloot om vanaf de overkant maar te beginnen met toeteren. Waarna het hem nog be kant 10min spelen op zijn telefoon kosten om de auto dan maar te kere
1 nov 2019 om 19:51 Geen beoordeling op het eten, want dat hebben we nog steeds niet gehad na 2 uur!!!! Bezorging is dus waardeloos